Mit forlag Bonum

Ideen bag mit forlag Bonum

Forlaget Bonum er et lille forlag, som er ejet og ledet af Tove Ahlmark. Forlagets formål er at udgive bøger, der beskæftiger sig med essensen i den spirituelle proces. Tanken er at fremme det fællesmenneskelige på den spirituelle vej, uafhængigt af riter og dogmer, ved at have fokus på følgende:

Essensen i den spirituelle proces i en postmoderne kontekst
Essensen i Frans af Assisis indre vej, klosterlivet i Assisi og den kristne mystik
Essensen i de store verdensreligioner

For god ordens skyld oplyses, at der ikke modtages manuskripter eller forslag til udgivelse af bøger.

Udgivet af mit forlag Bonom

Oven over skyerne af Tove Ahlmark
– udkommet 2017, ny titel 2018.

Bogen tager udgangspunkt i Jes Bertelsens usædvanlige indsigt. I sin meditation fik han, der er en buddhistisk inspireret dzogchenlærer og bevidsthedsforsker i Danmark, indtryk af en stigmatiseret katolik i Italien, som var på et højt bevidsthedsmæssigt niveau. Den stigmatiserede var dengang så godt som ukendt – selv i Italien.

Tove Ahlmark har skrevet en dokumentarisk rejsebeskrivelse om sin søgen efter den stigmatiserede. Hun er teolog og religionshistoriker med forskning i bla. Frans af Assisi. Hun fortæller, hvorledes det var at deltage i møder, hvor den stigmatiserede hjælper mennesker. Hans høje bevidsthedsniveau giver sig bla. udtryk i, at han healer og rådgiver mennesker.

Den stigmatiserede viste sig at hedde Fra’ Elia, og han opfattes som den nye Pater Pio. Vi får hans udviklingshistorie, og også et indblik i hvorledes det er for ham at have stigmater. Hans stigmater er et udtryk for unio mystica, enhed med Kristus.

Pris 75,00 kr. exclusiv forsendelse! Bestilling, se Kontakt

 

Assisi – en enkel guide. PAX et BONUM af Tove Ahlmark
– udkommet 2009
– 1. genoptryk april 2011, 82 sider, rigt illustreret

Bogen er en enkel guide til Assisis spirituelle perler med illustrerende billeder. I denne guide vises, hvordan man til fods som pilgrim kan bevæge sig rundt i Assisi til de mest fredfyldte steder. Samtidig giver den en introduktion til Frans af Assisis liv og spiritualitet. Bogen er en vejledning for den, der vil tage sig god tid og give sig ud på en rejse, som både indre og ydre. Guidens særlige metode er at anvise konkrete steder for derefter at overlade til den rejsende selv at åbne op og opleve.
Udsolgt, men kan købes på engelsk for 7 euro.

Uddrag, side 6-11 of Assisi – a simple guide (pdf).

Bonum Publishers