Tilmelding og betaling

Tilmelding og betaling til kursus, foredrag m.m.

Dette er en generel information om tilmelding og betaling – gælder for alle arrangementer, medmindre andet er aftalt eller anført under omtalen.  

Tilmelding er pt sådan, at du sender mig en mail til   med dit fulde navn, og mailadresse, og vent på svar fra mig. Når betaling efterfølgende er gennemført, er du tilmeldt.

Betaling kan ske via bankoverførsel til Lån og Spar Bank reg.nr. 0400 og kontonummer 4015282148. Betaling kan også ske med mobilPay på 29684718. Husk at angive navn(e) og mailadresse sammen med overførsel/betaling, Angiv desuden dato(er) for det kursus, foredrag eller…, som du ønsker at deltage i.

Udsendelse af bekræftelse/kvittering:
Jeg tilråder generelt, at du melder dig i så god tid som muligt for at være sikker på at få plads. Hører du ikke noget fra mig, kan du regne med at deltage. Jeg reserverer plads, så snart jeg har modtaget tilmelding/ betaling, men evt. bekræftelse i særlige tilfælde eller ønske om kvittering kan jeg først e-maile ca.10-14 dage før kursus/foredrag.

Afmeldingsregler:
Betaling for foredrag refunderes ikke, hvis du afmelder. Ved afmelding til 1- el. 2- dags-kurser og andre kurser refunderes det fulde beløb minus et gebyr på 475 kr. per tilmeldt deltager. Ved afmelding indenfor 3 uger før kursus refunderes kun halvdelen af beløbet. Ved afmelding fra 3 dage før et kursus, eller hvis du undlader at dukke op uden at have afmeldt på forhånd, refunderes sædvanligvis ingen betaling. I forbindelse med retreats/opholdskurser gælder særlige afmeldingsregler, som vil være anført under omtalen af retreaten.

Hvis jeg, Tove Ahlmark, aflyser et arrangement, får du naturligvis din fulde betaling for arrangementet refunderet. I dette tilfælde hæfter jeg dog kun for det beløb, du har indbetalt til mig.